ISK: Ipari (méretű) Segédlet (Nem Csak) Kezdőknek

Az ISK – Ipari (méretű) Segédlet (Nem Csak) Kezdőknek egy magyar kezdeményezés volt. Mint a neve is mutatja, ez egy amolyan kézikönyv az EVE-hez, sokan hivatkoztak rá mint az “EVE Online bibliája”. Hosszú munka után 2009-ben jelent meg az első kiadás pdf formátumban. Ezt rövidesen követte egy angol és egy koreai fordítás is. A hivatalos oldalról több mint 300.000-en töltötték le (valószínűleg sokkal többen, de ez volt az egyetlen hivatalosnak mondható adat amit találtam) és egy időben a CCP is mellékelte az elérhetőségét a trial regisztrációt követő hírlevelekben. A mai napig fellelhető a játék hivatalos weboldalán egy a könyvvel foglalkozó cikk ahol jóval részletesebben leírják eme remekmű jelentőségét.

A kiadvány a Retribution 1.0.4-es frissítésig (2012.12.15) folyamatosan frissült és megjelent a testvér kötete is ami a PVP rejtelmeibe avatta be az olvasót. Sajnos ezután a magyar csapat felhagyott a kötetek folyamatos frissítésével. Az angol kiadvány egészen az Aegis 1.1-ig (2015.07.09) naprakész tudott maradni.

Laci
Mermalior

Bár az ISK számos része elavult az évek alatt, nagyon sok része még a mai napig is aktuális. Emiatt előszeretettel idézzük az oldalunkon.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a készítők kiváló munkáját!

Hivatalos weboldal: http://www.isktheguide.com/